olive_garden_sutomiscica_island_ugljan_preko_pasman_fish_grill_meat_beef_riba_meso_pizza_pasta_rizoto_reservation_table_marina_gradelada_logo

Restoran Olive Garden

Posluživanje: Ručak, Večera
Kategorija objekti: Restorani

Kontakt/Info:

Vrsta jela:

O nama:

DOBRO DOŠLI U OLIVE GARDEN RESTAURANTŽelimo Vas upoznati sa autohtonim dalmatinskim restaurantom začinjen idejama moderne kuhinje.Olive Garden Restaurant temelji se na spoju kvalitetne hrane pripremljene na tradicionalan način, profesionalne usluge, vrhunskog ambijenta te cijena prihvatljivih za svakog posjetitelja.Naša filozofija je kvaliteta u prvom planu, zbog čega koristimo samo svježe namirnice najkvalitetnijih dobavljača. Smatramo da je Olive Garden Restaurant također i lice naše marine što će sigurno opravdati Vaše povjerenje i potaknuti Vas na ponovni dolazak.Svježa riba i meso na žaru, razni ukusi tjestenina, hladna predjela u okviru domaćih proizvoda te vrhunski izbor deserata su samo neki od specijaliteta našeg restauranta.Želimo Vam toplu dobrodošlicu i naravno dobar tek!

Rezerviraj stol:

Označena su 2 sjedeća mjesta.
Napiši potrebnu napomenu
Slažem se s tim da prihvaćam obradu podataka za newsletter i nove obavijesti iz naših projekata. Za detaljnije provjerite stranicu Pravila i privatnosti.

Radno vrijeme:

Preporuke: