O nama

Što je Gradelada?

 

  • Prvi gastro booking portal zadarske županije koji brzom i jednostavnom web stranicom omogućava korisnicima stupanje u kontakt s ugostiteljskim objektom, kao i rezervaciju stola ili narudžbu usluge.
  • Cijelovita gastro ponuda grada Zadra i zadarske županije na jednom mjestu.
  • Gastronomski web portal koji nudi informacije o gastronomiji grada Zadra i zadarske županije. Operiramo na principu posredništva – spajamo gladne korisnike s partnerskim ugostiteljskim objektima.
  • Spajamo restorane i poduzetnike sa gladnim korisnicima.

 

Prvi gastro booking portal zadarske županije na kojem možete pronaći sve informacije o gastronomskoj sceni Zadra i okolice, kao i novosti i događanja. Namijenjen je svima koji vole dobru hranu, a nemaju vremena lutati tražeći svoj obrok.

Brzom i jednostavnom internetskom stranicom omogućavamo stupanje u kontakt s partnerskim ugostiteljskim objektom kao i rezervaciju stola ili narudžbu usluge.

 

 

O nama

 

Svoju smo priču započeli 2018. godine kao profil na društvenoj mreži Instagram, koji danas broji preko 8500 vjernih pratitelja, te smo uslijed povećanja portažnje odlučili našu Gradeladu preoblikovati u web portal. Individualnim pristupom, svakom partneru dajemo pažnju i pozornost koju zaslužuje, a gladnim korisnicima otkrivamo nova mjesta za kvalitetan obrok diljem zadarske županije.

 

  • Zadarsku regiju možemo pohvaliti iznimnom gurmanskom tradicijom zahvaljujući dugogodišnjem radu i marljivom pristupu hrani i piću. Bilo bi šteta taj gurmanski dijamant ne podijeliti s ostatkom svijeta…
  • Kombinacija priobalja, zaleđa, otoka i planinskog područja čine savršen spoj gurmanske tradicije zadarske regije.

 

  1. Uživajte u lokalnim delicijama uz Gradeladu.

 

  1. U slučaju gladi, obrati se Gradeladi.

 

  1. Kada glad prevlada, tu je Gradelada.