Marko Perković Thompson – Konoba Kamen Zadar

restoran_restaurant_bruschetta_zadar_gradelada_rezervacije_reservation_stol_table
thompson-marko-perkovic-zadar-konoba-kamen-koncert-live-2021-corona gradelada restorani eventi

Marko Perković Thompson – Konoba Kamen Zadar

Dragi prijatelji konobe Kamen i svi vi koji ćete tek postati, najavljujemo vam spektakularni koncert MP Thompsona u našem čarobnom vrtu ?✌???? Sama organizacija bit će na zavidnom nivou, počevši od organizirane autobusne linije, osiguranog parkinga za naše VIP goste i mnoge druge, profesionalna pozornica, light show, vrhunski razglas, mnogo pirotehničkih iznenađenja, osiguranje, vrhunsko osoblje…
Vašu kartu možete kupiti preko
⬇️⬇️⬇️⬇️ https://www.entrio.hr/event/thompson-konoba-kamen-9732
⬆️⬆️⬆️⬆️
⬇️⬇️⬇️⬇️
ili na prodajnim mjestima diljem Hrvatske koja su navedena u komentaru ispod posta. ⚠️BROJ ULAZNICA JE LIMITIRAN⚠️ stoga osigurajte svoju što prije.
Naš tim će se pridržavati svih naputaka koje će propisati Nacionalni stožer RH ??
U slučaju, ne daj Bože, otkazivanja koncerta zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta ili drugog opravdanog razloga, iznos ulaznice će vam biti vraćen ili možete iskoristiti ulaznicu za novi datum koncerta.
Za sve ostale informacije, javite nam se u inbox našeg Facebooka, Instagrama ili na broj 091 556 2653. Broj je dostupan svaki dan od 10:00 – 20:00h. Ako nas niste uspjeli dobiti pošaljite nam poruku na isti broj i naše kolege će vam uzvratiti poziv čim prije.
Vratimo život na staro normalno ❤